Lesboek ‘Inleiding Kabels & leidingen’ verschenen

Tijdens het symposium buisleidingenstraat 10 september jl. werd de COB uitgave ‘Inleiding Kabels & leidingen’ gepresenteerd.

De ‘Inleiding Kabels & leidingen’ geeft een overzicht van de relevante aspecten in de wereld van ondergrondse infrastructuur van kabel- en leidingnetwerken. Het is primair bedoeld om overzicht te bieden in een nogal sectoraal ingericht werkveld. Door toename van het ondergronds ruimtegebruik hebben deze sectorale partijen meer en meer met elkaar te maken. Hierdoor ontstaat er de behoefte aan overzicht van en in inzicht in elkaars werkterrein. Tegelijkertijd ontstaat er bij overheden, toezichthouders, grondeigenaren en ontwikkelaars ook behoefte aan overzicht om de juiste kaders en processen te kunnen hanteren.

Bestellen

U kunt de Inleiding Kabels & leidingen bestellen bij het COB. U kunt hiervoor het bestelformulier invullen (voor bestelling van 1 exemplaar).

Als u meer dan 1 exemplaar van het lesboek wilt, kunt u hiervoor een bestelformulier downloaden. Klik hier voor het bestelformulier.