Het KPT en het COB zoeken samen ondersteuning

Het Centrum Ondergronds Bouwen en het Kennisplatform Tunnelveiligheid zoeken beiden op korte termijn een collega, ieder voor gemiddeld twee dagen per week, in totaal dus 32 uur. Hoewel het twee verschillende organisaties zijn, is er veel overlap. Daarom plaatsen het KPT en het COB gezamenlijk één vacature:

Managementassistent en projectondersteuner (32 uur per week)

Je werkt veelal vanuit dezelfde locatie (Delft), grotendeels binnen hetzelfde team en met dezelfde ICT-systemen. We bieden je een leuke dynamische werkomgeving, een baan die nooit hetzelfde is, soms ingewikkeld is en vaak ook helemaal niet, en waaraan je je eigen draai kunt geven te midden van een klein team en een groot netwerk.

De taken zijn veelal praktisch van aard en hebben tot doel de coördinatoren en projectleiders te ontzorgen op administratief, communicatief en organisatorisch vlak. Het is belangrijk dat je het bijvoorbeeld leuk vindt om bijeenkomsten van A tot Z te organiseren, geen hekel hebt aan puur administratieve taken, zoals het bijhouden van ons relatiebeheersysteem en notuleren, en dat je het bewaken van tijdige beantwoording van vragen uit het netwerk aantrekkelijk vindt.

We zoeken een enthousiaste, proactieve collega die flexibel is, zelfstandig kan werken en organiseren, snel kan schakelen én daarop kan acteren, zorgvuldig is en goede sociale vaardigheden heeft met hbo werk- en denkniveau. Ook moet je bekend zijn met MS Office en op korte termijn (liefst al voor 1 juli 2018) beschikbaar zijn.

Herken je jezelf in bovenstaande? Stuur dan voor 1 juni 2018 je cv en een motivatiebrief naar info@cob.nl. Als je behoefte hebt aan meer informatie, dan helpt het wellicht om de functieprofielen in de bijlage te bekijken (zie kolom rechts); ze gelden allebei voor deze vacature. Voor nadere informatie over beide organisaties zie: www.kennisplatformtunnelveiligheid.nl en www.cob.nl. Uiteraard kun je ook bellen: 085 4862 410.

Het KPT/COB-kantoor in gebouw De Bouwcampus in Delft. (Foto: Vincent Basler)