Technologiesymposium 2011

Op 3 november is het al zover, het Technologiesymposium van 2011. Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus SCHRIJFT U ZICH SNEL IN!

Het technologiesymposium is dit jaar een coproductie van het COB en de ingenieurs van KIVI NIRIA TTOW. Deze beroepsvereniging van gedreven bouwers van ondergrondse constructies bestaat 40 jaar. Het thema van het symposium is daarom dit jaar ’40 jaar passie voor ondergronds bouwen.’ U kunt alles over het Technologiesymposium vinden OP ONZE WEBSITE en op ONZE TWITTERFEED. U kunt zich op de website DIRECT INSCHRIJVEN.

Debat ‘Ondergrondse ingenieur v.d. toekomst’
Tijdens HET PLENAIRE GEDEELTE van het symposium wordt er met de zaal gedebatteerd over de centrale vraag: Hoe ziet de ondergrondse ingenieur van de toekomst eruit?

U hoort de mening van drie verschillende SPREKERS. Patrick Buck (ProRail) representeert de opdrachtgever, Martijn Smitt (Strukton) spreekt namens de opdrachtnemerskant en Markus Thewes (Ruhr-Universit├Ąt Bochum) biedt een internationaal en educatief perspectief. Daarbij noemen ze steeds twee uiteenlopende eigenschappen, kenmerken of vaardigheden. Na elke spreker bepalen we welke van de twee genoemde kenmerken ├║ het meest van belang vindt. Zodoende weten we na afloop drie eigenschappen van de ondergrondse ingenieur van de toekomst.Nieuwsgierig geworden? U kunt op onze website al VAN ALLES OVER HET DEBAT VINDEN. Nu al meedenken over de ondergrondse ingenieur van de toekomst? Discussieer met ons mee op op TWITTER; gebruik #ir2020 in uw tweet.

Parallelsessie

Professionals uit het netwerk brengen u tijdens de parallelsessies op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek, samenwerking en projectaanpak.

Aan bod komen onder meer de toekomst van het tunnelboren, virtueel bouwen, de Rotterdamsebaan en de Structuurvisie voor de Stadshavens Rotterdam. Het parallelle programma is onderverdeeld in drie zalen; passie voor TECHNIEK, SAMENWERKEN en PROJECTEN. Op de website kunt u nu al alle informatie vinden met betrekking tot de presentaties.

Nominaties Schreudersprijs bekend

Met bijna dertig inzendingen was de Schreudersprijs dit jaar ongekend populair.

De jury heeft vijf projecten genomineerd waarbij de ondergrondse ruimte op de meest innovatieve en verantwoorde manier is benut. Op het Technologiesymposium wordt een van hen beloond met de cheque van vijfentwintigduizend euro. De genomineerden STAAN NU ONLINE!