Diner van de Ondergrond

Ook dit jaar kunnen we terugkijken op een geslaagd Diner van de Ondergrond. Er werd enthousiast en kritisch gereageerd op de onderwerpen van onze nieuwe kennisagenda.

>> Lees het complete verslag

(Foto’s: Chiel Epskamp)

Schreudersprijs 2013

Dit jaar wordt de Schreudersprijs weer uitgereikt: dé prijs voor bijzondere ondergrondse bouwprestaties. Wilt u in aanmerking komen voor de eer en de cheque van 25.000 euro? Meld uw project dan nu bij ons aan. U heeft nog tot 2 september 2013, 12.00 uur.

Stichting A.M. Schreuders kent iedere twee jaar de Schreudersprijs toe aan een instelling of organisatie die iets bijzonders heeft verricht op het gebied van ondergronds bouwen. Dat kan een slimme oplossing voor een complexe opgave zijn, maar ook een innovatieve bouwtechniek of een creatieve vorm van ondergronds ruimtegebruik. Alle disciplines die bijdragen aan het bevorderen van verantwoord gebruik van de ondergrond, komen in aanmerking, zoals architectuur, economie, stedenbouwkunde, civiele techniek en werktuigbouwkunde. In 2011 ging de prijs naar BAM Civiel Noordwest en de Rijksgebouwendienst voor de ondergrondse hoogstandjes bij de renovatie van het Rijksmuseum.

Meer informatie vindt u op de webpagina over de Schreudersprijs. U kunt ook contact opnemen met Ellen van Eijk:
ellen.vaneijk@cob.nl of 0182 540 660.

 

 

COB in kaart

Kent u COB in kaart al? Dit is een sectie op onze website waar u precies kunt zien welke activiteiten er momenteel binnen het COB lopen en wie daaraan meedoen. We verversen dit overzicht een aantal keer per jaar. De laatste update was eind mei jl.

COB-congres 2013

Dit jaar vindt het COB-congres plaats op donderdag 31 oktober. Het is een speciale editie, want we organiseren het deze keer samen met Geo-Impuls, het nationale werkprogramma voor het terugdringen van geotechnisch falen. Binnenkort volgen meer details over het programma en de locatie.