COB-congres 2012: Vindingrijk in arme tijden

In krappe tijden moet het met minder – minder geld, tijd, mensen… Dat geldt ook voor ondergronds bouwen. Maar we willen meer bereiken, onze ambities zijn torenhoog. Hoe pakt het COB-netwerk dit aan? Door slim te zijn! Creatief, vernuftig, ingenieus. Oftewel, vindingrijk in arme tijden: het thema van het COB-congres op 29 november 2012.

Op 29 november 2012 presenteren we in één middag alles (of heel veel) van wat het COB en haar netwerk te bieden hebben. We richten ons in het speciaal op activiteiten met een creatieve inslag. Vindingen die het mogelijk maken om meer te bereiken met minder – of het nu gaat om geld, tijd, mensen, materialen…

Plenair programma

  • Introductie door Merten Hinsenveld, directeur van het COB
  • Drie korte, krachtige keynotes
  • Uitreiking Schreudersstudieprijs

>> Lees meer

Parallelsessies

Het COB…

In de eerste ronde is het woord aan de coördinatoren en ambassadeurs van het COB. Verdeeld over vier zalen vertellen zij wat het Diner van de Ondergrond heeft opgeleverd voor hun platform en welke vraagstukken zij met u willen oppakken.
>> Lees meer

…en het netwerk

In volgende drie rondes kunt u luisteren naar vindingrijke verhalen uit het COB-netwerk. Er zijn drie zalen met elk drie sprekers.
>> Lees meer

Ter afsluiting

We sluiten de dag af met een gezamenlijke borrel. Met een drankje in de hand kunt u nog even na- en bijpraten met uw collega’s.

Locatie

Het COB-congres vindt plaats op de RDM Campus in Rotterdam. Onderwijsinstellingen en (onderzoeks)bedrijven werken hier samen aan innovatieve oplossingen op gebied van bouwen, mobiliteit en energie – een passende omgeving voor een congres over vindingrijkheid.

De ontvangst en het plenaire gedeelte zijn in het Innovation Dock. De voormalige machinehal is een monumentale ruimte van meer dan twaalf meter hoog en met een oppervlakte van ca. 23.000m².

Voor de parallelsessie verplaatsen we ons naar het Oude Hoofdkantoor (Droogdok). Dit pand bestaat uit een reeks van gebouwen uit 1912-1952 die volledig gerenoveerd zijn.