Ideeën voor het congres

Dit jaar wordt het COB-congres weer groots en meeslepend! En net als altijd willen we participanten een prominente plek geven in het programma. De diverse opties staan hieronder beschreven. Via het formulier onderaan kunt u uw voorstel(len) indienen. We kijken ernaar uit!

Ideeën indienen kan tot maandag 9 mei 2022, 12:00 uur

Alleen participanten

Let op, voor alles geldt: alleen participanten van het COB komen in aanmerking voor een plek.

 1. Innovatiemarkt

  Een van de onderdelen van het congres is de innovatiemarkt. Geen klassieke beursvloer, maar een ontdekkingstocht langs nieuwe technologieën en slimme producten, te midden van de prehistorische hutten en Middeleeuwse koopmanshuisjes. Er komen looproutes voor verschillende doelgroepen (corresponderend met de COB-platforms), maar congresdeelnemers worden van harte uitgenodigd om daarvan af te wijken en hun eigen weg te gaan.U kunt een voorstel indienen in twee categorieën:

  1. Showkraam waar op gezette tijden een demonstratie, spel, workshop, etc. begint die maximaal 20 minuten duurt.
  2. Marktkraam waar congresdeelnemers langslopen wanneer ze willen.

  In beide gevallen bedenkt u zelf de inrichting/opzet en zorgt u voor bemensing, in ieder geval in de ochtend.

  Goed om te weten:

  • Het gebruiken van de ruimte is gratis. De inrichting is voor eigen rekening, al gaat dit wel in overleg met het Archeon en het COB, waardoor er mogelijk slimme oplossingen te bedenken zijn.
  • Uw voorstel hoeft nog niet tot in detail uitgewerkt te zijn; dat kan na de deadline in overleg.
  • Als er erg veel (vergelijkbare) voorstellen ingediend worden, kan het zijn dat niet iedereen een plek krijgt. Het doel is een gevarieerde, inspirerende en kwalitatief hoogstaande markt te creëren.

  Het bezoeken van de innovatiemarkt is onderdeel van de platformbijeenkomsten. De verwachting is dat zeker de shows op veel interesse kunnen rekenen. De marktkramen worden zo gepositioneerd dat congresdeelnemers worden gestimuleerd om er een kijkje te nemen. De ervaring leert echter dat het bijpraten met (oud)collega’s en het leggen van nieuwe contacten ook als zeer waardevol wordt gezien, wat soms ten koste gaat van het marktbezoek.

 2. Subsessies

  Gezien de vele mooie projecten waar u als participant bij betrokken bent, kan het niet anders dan dat u interessante praktijkverhalen te delen hebt met vakgenoten. Hiervoor is plek in het middagprogramma. Dit mogen ‘klassieke presentaties’ zijn, maar meer interactieve vormen zijn zeker welkom. In totaal heeft u 45 minuten.

Indienen
ShowkraamMarktkraamSubsessieGeen voorkeurNB. Het verzenden kan even duren.