Thema's - kennisagenda 2015-2020

De wereld verandert, en daarmee het profiel van het vakgebied en (de behoeftes van) de participanten van het COB. We bekijken geregeld wat deze veranderingen betekenen voor ons huidige en toekomstige werk. In het COB-programma 2015-2020 zijn binnen vier thema's vijftien kennisvragen geformuleerd die ons de komende jaren richting geven. Daarbij is er uiteraard nog volop ruimte om in te spelen op actuele ontwikkelingen en nieuwe vraagstukken.

Het COB-programma 2015-2020 is ook gepubliceerd als cahier. In dit boekje leest u meer over de relevante trends in de sector, de werkwijze van het COB en de uitvoering.
>> Download cahier als pdf

Ook interessant:

Uitvoering

Het COB heeft voor elke kennisvraag initiatieven, projecten of platforms opgestart. Meer informatie over deze activiteiten vindt u elders op de website. Heeft u interesse? Laat het ons dan weten via info@cob.nl of bel het secretariaat: 085 4862 410. Zij zullen u in contact brengen met de juiste coördinator.

Diner van de Ondergrond

Het nieuwe COB-programma stond centraal tijdens het Diner van de Ondergrond op 26 maart 2015. De participanten konden feedback leveren en stelden gezamenlijk een totempaal samen die de thema's uit de kennisagenda verbeeldt.


(Foto's: Vincent Basler)