Zomersessies Circulaire tunnels

Nederland wil in 2050 een volledig circulaire economie zijn. Rijkswaterstaat wil al in 2030 circulair werken. Wat betekent dat voor tunnels? Wat is dat eigenlijk, een circulaire tunnel? Dit wil het platform Duurzaamheid samen met u gaan ontdekken in drie digitale zomersessies.

Op 16 juli, 20 augustus en 17 september 2020 organiseert het platform Duurzaamheid drie digitale zomersessies over circulaire tunnels. Hierin wordt u meegenomen in de onderwerpen circulair ontwerpen, circulair aanbesteden en circulaire initiatieven. Er wordt geen voorkennis verwacht, wel interactie!

In de loop van de sessies bouwt u gezamenlijk kennis op over de mogelijkheden voor circulaire tunnels. Alle sessies vinden plaats op een donderdag om 10.30 uur en duren maximaal 1,5 uur. Een leuke en leerzame invulling van een hopelijk zomerse ochtend.

Het is geen probleem als u een sessies mist, dan kunt u alsnog bij de tweede of derde aanhaken. Alle sessies worden opgenomen en verwerkt in een een ‘lerend document’ dat beschikbaar wordt gesteld.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. U ontvangt dan binnenkort de link.

De velden met * zijn verplicht.