COB-café Gaasperdammertunnel

Deze zomer vieren we de eerste grote mijlpaal in het leertraject van de Gaasperdammertunnel. Rijkswaterstaat, IXAS en het COB presenteren u de eindresultaten van de eerste fase van het leertraject. Dit gebeurt in een COB-café op 30 juni 2017.

De Evaluatie Gaasperdammertunnel is in 2016 officieel van start gegaan. Aan de hand van interviews met projectteamleden zijn er papers geschreven over drie thema's: veiligheid, integratie civiel-ICT en omgevingsmanagement. Deze papers zijn begin 2017 gereviewd door hoogleraren en externe experts. Daarnaast is er feedback verzameld met een kennisdag voor tunnelexperts. Alle resultaten worden verwerkt tot een publicatie.

Op 30 juni 2017 wordt deze eindpublicatie over de eerste fase van het leertraject gepresenteerd tijdens een zomers COB-café op de Bouwcampus in Delft. Net zoals de kennisdag in maart, richt het COB-café zich op mensen die werken aan lopende tunnelprojecten en -tenders.

Programma

Aan de invulling van het COB-café wordt nog hard gewerkt. Zoals de naam impliceert, zal de bijeenkomst een informeel karakter hebben. De publicatie over de Evaluatie Gaasperdammertunnel staat uiteraard centraal.

Het COB-café is extra interessant voor de young professionals. In het programma zal speciale aandacht besteed worden aan kennisoverdracht en praktijkervaring. Bovendien biedt het café volop gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Met zo'n 150 deelnemers was de kennisdag op 30 maart 2017 compleet volgeboekt. (Foto: Rijkswaterstaat/Gerrit Sern)


Ook interessant:

Datum, tijd en locatie

Vrijdag 30 juni 2017
15.00 - 17.00 uur
De Bouwcampus, Delft

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met coördinator Karin de Haas: karin.dehaas@cob.nl / 085 4862 410.