COB-congres

Het COB-congres is een moment om elkaar te ontmoeten, nieuwe ontwikkelingen te delen en inspiratie op te doen. Een mooie mix van (technische) kennis en visies van buiten.

COB-congres 2023

Na een spectaculair congres in het Archeon vorig jaar, gaan we dit jaar back to basics. Maar uiteraard niet zonder de creativiteit die u van het COB gewend bent.

 

 

COB-congres 2022

Na twee jaar mag het eindelijk weer fysiek! Gekozen is voor het Archeon in Alphen aan den Rijn. Dit belooft een waar spektakel te worden.

COB-congres 2021

Ondanks dat het niet mogelijk was elkaar fysiek te ontmoeten, toch een congres om nooit te vergeten. Een echt COB-congres, maar dan anders.

COB-congres 2019

Dit jaar een bijzondere locatie: het congres vindt plaats in de Gaasperdammertunnel!

COB-congres 2018

Hoe bereik je meer waarde en minder hinder? Op het COB-congres 2018 willen we laten zien hoe dat werkt op alle ondergrondse vakgebieden.

COB-congres 2017

Met het tunnelprogramma in de steigers, is de eerste stap richting de stip op de horizon gezet. Maar niet alleen op het gebied van tunnels timmert het COB-netwerk aan de weg. Op het COB-congres 2017 laten we samen met de participanten zien dat de thema’s van het tunnelprogramma veel breder van toepassing zijn.

COB-congres 2016

Het COB werd ooit opgezet om vanuit praktijkprojecten kennis te ontwikkelen over tunnels boren in slappe bodem. Inmiddels richt het COB zich op veel meer onderwerpen, maar de aanpak is gelijk gebleven. De vragen en antwoorden worden nog altijd samen met de praktijk bepaald en onderzocht. Op het congres hoort u mooie voorbeelden, verfrissende inzichten en doeltreffende oplossingen; van het COB én de participanten.

COB-congres 2015

De toekomst maken we nú. Dat geldt zeker voor het COB-netwerk, want je kunt niet ondergronds bouwen zonder aan de toekomst te denken. Door nu zorgvuldig te werken, te investeren en slimme keuzes te maken, zorgen we ervoor dat de wereld van morgen er beter van wordt. Hoe dat werkt in de praktijk? Dat vertelden de participanten op het COB-congres 2015.

COB-congres 2014

Jong en oud, wetenschap en praktijk, techniek en proces, man en vrouw, civiel en ICT; tal van combinaties zijn nodig om slimme oplossingen te bedenken voor de vraagstukken van deze tijd. Op het COB-congres 2014 vertelden participanten hoe zij mix&matchen bij projecten.

COB-congres 2013

Lef tonen, je kop boven het maaiveld steken, slim omgaan met techniek, contracten, wet- en regelgeving: ‘Zo doen we dat!’ was het thema van het COB-congres 2013 dat we samen met Geo-Impuls organiseerden.

COB-congres 2012

Op 29 november 2012 presenteerden we vindingen van het COB en haar netwerk die het mogelijk maken om meer te bereiken met minder – of het nu gaat om geld, tijd, mensen, materialen…