Platformmiddag met COB-tv

Geen COB-congres dit jaar, of stiekem toch wel? Op vrijdag 12 juni 2020 kwamen alle platforms van het COB bij elkaar. Ieder in hun eigen online livestream, maar wel met dezelfde feestelijke opmaat: COB-tv!

Oorspronkelijk was het idee om op 12 juni 2020 ter ere van het 25-jarig bestaan van het COB een feest te geven, voorafgegaan door een middag vol platformbijeenkomsten. Dat idee is omgedraaid en gedigitaliseerd: om 13.15 uur startte een plenaire, online live-uitzending vergelijkbaar met Flexival-tv gevolgd door liefst vijf parallelle online bijeenkomsten.

COB-tv

COB-tv was voor een deel gevuld met highlights uit de verschillende platformbijeenkomsten. Zo kon u vast kennismaken met de interessante sprekers van die middag, ving u al een glimp op van de filmpjes die zijn gemaakt en werd u bijgepraat op alle ondergrondse vakgebieden. Daarnaast was er aandacht voor actuele onderwerpen die losstaan van de platforms, zoals het tunnelprogramma en de kennisarena kabels en leidingen. COB-tv sloot af met een bijzonder hoogtepunt: de onthulling van het kunstwerk de Participantenparade.

Platformbijeenkomsten

Terugkijken

De opnamen verschijnen in een afspeellijst op het YouTube-kanaal van het COB. Van het platform Duurzaamheid is er geen opname, omdat hierbij gebruikgemaakt is van subsessies. De vooraf opgenomen filmpjes zijn wel afzonderlijk te vinden op het YouTube-kanaal van het COB. Dat geldt ook voor die van de andere platforms.
>> Naar afspeellijst

Op het programma