Feestjaar 2020

In 2020 bestaat het COB 25 jaar! Dat vieren we op allerlei manieren. De Onderbouwing van januari stond in het teken van 25 jaar ondergronds bouwen, u kunt zich het hele jaar laten vereeuwigen op de Wall of Fame en op 12 juni is er een kunstwerk onthuld dat speciaal voor onze participanten is gemaakt.

Platformmiddag met COB-tv

Oorspronkelijk was het idee om op 12 juni 2020 ter ere van ons 25-jarig bestaan een feest te geven, voorafgegaan door een middag vol platformbijeenkomsten. Dat idee is omgedraaid en gedigitaliseerd: om 13.15 uur startte een plenaire, online live-uitzending die werd gevolgd door liefst vijf parallelle online bijeenkomsten.
>> Lees meer

Participantenparade

De uitzending van COB-tv op 12 juni 2020 werd afgesloten met de onthulling van een bijzonder kunstwerk. Een van de muren in vergaderzaal Serre is omgetoverd tot een feestelijke participantenparade. Alle organisaties die op 1 mei 2020 lid waren van het COB, zijn hierop terug te vinden. Op deze manier wil het COB de participanten bedanken, want zij zijn onmisbaar. De participanten krijgen allemaal een kleinere, losse afdruk om op hun eigen kantoor te hangen.

Muurschildering in de Serre. (Foto: COB)

Terugblik

De Onderbouwing van januari 2020 luidde het jubileumjaar in. In de afgelopen vijfentwintig jaar is er enorm veel gebeurd op het gebied van ondergronds bouwen. De artikelen geven een inkijkje in deze ontwikkelingen.
>> Naar het blad

Poster 25 jaar ondergronds bouwen

In de afgelopen 25 jaar zijn er talloze mooie ondergrondse projecten gerealiseerd. Daar is geen compleet of representatief overzicht van te maken; daar is het vakgebied te veelzijdig voor. Maar we hebben wel 25 mooie voorbeelden bij elkaar gezocht.
>> Download poster als pdf (3 MB)