Gezocht: nieuwe COB-coördinator

Na ruim twee jaar stopt Brenda Berkhout als COB-coördinator Tunnels en bouwputten. Zij wil zich weer gaan toeleggen op projecten bij haar werkgever TEC. Het COB zoekt voor haar een waardige opvolg(st)er. Participanten van het COB worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

21 oktober 2013

Ook de komende jaren werkt het COB aan de ontwikkeling en borging van kennis op gebied van ondergronds bouwen. Hierbij vervullen de coördinatoren een centrale rol. Zij onderhouden het contact met het netwerk, signaleren nieuwe vraagstukken, helpen het netwerk bij het opstarten van initiatieven en begeleiden (onderzoeks)projecten. Er zijn momenteel coördinatoren op vier vakgebieden: Kabels en leidingen, Veiligheid en veiligheidsbeleving, Ordening en ondergrond, en Tunnels en bouwputten. De coördinatorfunctie voor dit laatste vakgebied is er per december 2013 vacant.

De functie

Het COB zoekt een coördinator met een achtergrond in de civiele techniek die aanvoelt waar onderzoeksbehoeften liggen bij de civiele ontwerpers. Hij of zij gaat actief op zoek naar vraagstukken en kennisbehoeften die het COB samen met het netwerk kan oppakken, ontwikkelen en vastleggen. Daarnaast is de coördinator verantwoordelijk voor het coördineren van lopende projecten zoals de ontwikkeling van het Handboek Integraal Tunnelontwerp.

De functie biedt u de mogelijkheid om u en uw organisatie in het centrum van de kennisontwikkeling te plaatsen. Wij zijn warm voorstander van de Bouwcampus en werken in onze projecten waar nodig en mogelijk samen met andere partijen. U komt terecht in een bevlogen organisatie, waar u intensief wordt ondersteund door het secretariaat en het team van Kennis en communicatie. U rapporteert rechtstreeks aan de directeur van het COB.

Reageren

Heeft u interesse in deze functie en werkt u bij een (toekomstige) participant van het COB? Stuur dan een korte motivatie en een CV naar Edith Boonsma via edith.boonsma@cob.nl. De uitvraag sluit op vrijdag 15 november. Op maandag 18 november wordt de kandidatenlijst voorgelegd aan het selectieteam voor een eerste beoordeling van de kandidaten. Wij zullen u daarna zo snel mogelijk informeren.

Meer details over de functie vindt u in de uitgebreide uitvraag in de rechterkolom op deze pagina.