Coronavirus

Ten aanzien van het coronavirus volgt het COB het overheidsbeleid en de adviezen van het RIVM. We merken dat veel mensen gehoor geven aan de oproep om zo veel mogelijk thuis te werken en zich om deze reden afmelden voor COB-bijeenkomsten. Aangezien juist het samenbrengen van mensen een belangrijk doel is van onze activiteiten, zullen we bijeenkomsten afgelasten als we deze doelstelling niet kunnen waarborgen. Per activiteit wordt een weloverwogen besluit genomen; mensen die zich hebben aangemeld worden uiteraard altijd zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

We gaan ons voorbereiden op een periode waarin grote en middelgrote bijeenkomsten niet kunnen plaatsvinden. Hetzij door het ontbreken van gasten en/of sprekers, hetzij omdat het gewoon niet meer mag. Zo wordt het Flexival op 17 april 2020 omgetoverd tot Flexival-tv. Ook voor andere activiteiten werken we hard aan alternatieve oplossingen. Houd de website en onze LinkedIn-pagina in de gaten!

Voor vergaderingen biedt het COB vaak de mogelijkheid om deel te nemen via Skype voor Bedrijven. In het agenda-item (vergaderverzoek) staat dan een link ‘Deelnemen aan Skype-vergadering’.