Vacatures bij het COB en het KPT

Grijp nu uw kans en solliciteer naar een coördinatorfunctie.

>> DIRECT NAAR VACATURE KPT

Coördinator bij het COB

Het COB is op zoek naar nieuwe collega’s. Gedreven professionals met kennis en ervaring op het gebied van ondergronds bouwen, die het COB verder komen versterken. Hóe u dat precies gaat doen, willen we in het komende half jaar gezamenlijk bepalen.

In de uitvraag laten we u zien welke taken bij het COB op dit moment uw inbreng nodig hebben. Spreekt het COB en (een deel van) deze taken u aan? Én werkt u bij een COB-PARTICIPANT? Dan vragen wij u om te reageren met een korte brief en CV.

Het werk dat er nu ligt, concentreert zich rondom de aandachtsgebieden tunnels en veiligheid, ordening en waarde, en kabels en leidingen. Het is belangrijk dat u met een open geest naar deze indeling kijkt. Wat kan anders en wat kan beter? Wat zou ons levendige netwerk nog meer helpen?

Let op! We zoeken mensen die zelf daadwerkelijk bij het COB aan de slag willen. Het heeft geen zin om te solliciteren als u alleen wilt meedenken over de inrichting van het COB . We zijn niet op zoek naar procesbegeleiders, verandermanagers, organisatieadviseurs, etc.

>> BEKIJK DE UITVRAAG

Coördinator bij het KPT

Het KPT is hét loket voor kennis op het gebied van tunnelveiligheid in Nederland. De coördinatorfunctie is momenteel vacant. Hieronder ziet u enkele belangrijke kenmerken van de coördinator. Als u zichzelf hierin herkent, roepen wij u op om te solliciteren.

De coördinator geeft leiding aan het KPT en zorgt er samen met het team voor dat bestaande kennis over tunnelveiligheid laagdrempelig en proactief wordt gedeeld, vragen worden beantwoord en het KPT zijn centrale positie in de tunnelsector continueert. De coördinator van het KPT…

• besteed 1,5 à 2 dagen per week aan het KPT
• heeft een helicopterview van de tunnelwereld en tunnelveiligheid
• beschikt over goede communicatieve vaardigheden; kan goed formuleren, zowel schriftelijk als mondeling
• heeft goede toegang tot het netwerk van experts zowel in de techniek als in veiligheidsorganisaties
• heeft een politieke antenne
• is een bruggenbouwer
• kan snel en goed tot een oordeel komen over de aard van vraag en antwoord
• kan samenwerken met het COB en andere organisaties op het gebied van tunnels en tunnelveiligheid

>> BEKIJK DE VACATURE

Eigenschappen van een coördinator

Wij hebben geconstateerd dat het succes van een coördinator vooral ligt in zijn of haar persoonlijke aanpak. Succesvolle coördinatoren zijn gedreven en breed georiënteerde professionals die het leuk vinden om een groep mensen te inspireren en ‘mee te krijgen’. Succesvolle coördinatoren staan graag voor de groep en vinden het leuk om samen op problemen en kansen te kauwen en die volhardend op te lossen. Een succesvolle coördinator vindt het leuk om het vakgebied te ontwikkelen door projecten op te starten, geld te zoeken en slim te opereren in een netwerk.