Vacature: handmatige controle www.handboektunnelbouw.nl

Het Handboek Tunnelbouw (www.handboektunnelbouw.nl) is een website met richtlijnen en best practices voor het ontwerpen van tunnels. In 2014 is het handboek opgericht (grotendeels) als vervanging van SATO (Specifieke aspecten tunnelontwerp) van Rijkswaterstaat. Er staan inmiddels vier versies online, waarbij iedere versie ongeveer 670 artikelen / pagina’s bevat.

In 2020 wordt het technische systeem van het handboek tunnelbouw omgezet van Silverstripe naar WordPress. De technische bouw is grotendeels al gerealiseerd. Binnenkort worden ook alle artikelen van het handboek omgezet. De inhoud zal bijna volledig automatisch worden gemigreerd. Echter, er is een handmatige “menselijke” check nodig. We zoeken hiervoor mensen die in de periode van 26 oktober t/m eind november 2020 deze handmatige werkzaamheden kunnen verrichten. Het zal in totaal ongeveer 160 uur werk zijn, verdeeld over mogelijk meerdere mensen.

Bij de check gaat het erom dat alle artikelen van het handboek stuk voor stuk worden nagelopen en gecontroleerd op fouten. Fouten zoals “werken alle linkjes wel?”, “zijn alle reacties van de bezoekers meegekomen?”, “Zie ik niets geks in de inhoud (zoals vreemde tekens)?”, “Is het hele artikel goed en volledig omgezet?”, “Werken alle pop-ups?”, etc… Ook zijn er enkele elementen die handmatig moeten worden omgezet, zoals het ‘namaken’ van de gebruikers binnen het systeem.

Zorgvuldigheid een essentiële competentie. Ook is het noodzakelijk dat je goed kunt omgaan met een computer, een internetbrowser, nauwkeurig kunt lezen en data kunt invullen in een content managementsysteem (CMS), bij voorkeur in WordPress. Als het nodig is, dan kan er een korte introductiecursus worden gegeven. Je hoeft niet te kunnen programmeren.

Thuiswerken is mogelijk. De begeleiding wordt gedaan door een internetbureau (Antum BV, www.antum.nl) en door het Centrum Ondergronds Bouwen (COB, www.cob.nl). Voor contactmomenten en evaluatiemomenten kan bijvoorbeeld Teams gebruikt worden. Het is ook mogelijk om op kantoor bij Antum (Zijdepark 9E, Ouderkerk aan den IJssel) of bij het COB (Van den Burghweg 1, Delft) te komen werken.

De vergoeding is 25 euro per uur excl btw, waarbij wel een bepaald werktempo (met hoge zorgvuldigheid) wordt gehaald. Lijkt je dit wat? Vul dan onderstaand digitale formulier in:

https://forms.gle/Rx8XSeJNG3auxzJd9

Wij zullen contact met je opnemen over de verdere details. Alvast dank voor je aandacht en hopelijk tot binnenkort!