Vacature

Het Centrum Ondergronds Bouwen zoekt op korte termijn:

Projectensecretaris/projectondersteuner (28 uur per week)

We bieden je een leuke dynamische werkomgeving, een baan die nooit hetzelfde is, soms ingewikkeld en soms ook helemaal niet, en waaraan je je eigen draai kunt geven te midden van een klein team en een groot netwerk.

Het COB

Het COB is een netwerkorganisatie gericht op het ontsluiten en ontwikkelen van kennis op het gebied van ondergronds bouwen. Dat doet het COB door de participanten (zo’n zeventig organisaties) te laten samenkomen in platforms en (vaak) van daaruit onderzoeksprojecten op te starten en te begeleiden.

Het team

Het COB-bureau bestaat momenteel uit zeven personen. Zij onderhouden het contact met het netwerk, organiseren bijeenkomsten (grote en kleine), zorgen voor inhoud op de website en verzorgen alle administratieve handelingen daaromheen. Het COB is een levendige stichting, waarin snel geschakeld moet worden en altijd veel werk te doen is.

De vacature

Als projectensecretaris/projectondersteuner ben je gekoppeld aan een coördinator en projectleiders. Enerzijds ondersteun je die op administratief, communicatief en organisatorisch vlak. Deze taken zijn veelal praktisch van aard. Bijvoorbeeld:

  • Reageren op e-mails, beantwoorden of doorverwijzen van vragen.
  • Afspraken inplannen voor coördinatoren, projectleiders en werkgroepen.
  • Organiseren van kennisbijeenkomsten (uitnodigingen, opvolging, bijhouden van aanmeldingen, regelen locatie, enz.).
  • Bijhouden van het relatiebeheersysteem.
  • Aanleveren van informatie voor het up-to-date houden van de COB-website.

Anderzijds fungeer je als rechterhand. Je voelt je medeverantwoordelijk voor de projecten en programma’s in jouw werkpakket. Dat betekent bijvoorbeeld dat je meedenkt, verbanden zoekt en zelf actief suggesties doet. Ook zorg je voor het uitwerken en opvolgen van de resultaten van overleggen, bijeenkomsten en plannen.

We zoeken een enthousiaste collega met hbo werk- en denkniveau en ervaring met MS Office, die flexibel, proactief en zorgvuldig is, beschikt over goede sociale vaardigheden, zelfstandig kan werken en organiseren, en snel kan schakelen én daarop kan acteren. Een echte zelfstarter. Het COB is geen hiërarchische organisatie; er wordt veel eigen inzicht verwacht bij het invullen van je rol. Dat betekent meedenken, anticiperen en initiatief nemen, maar ook hulp vragen als dat nodig is. Hoewel iedereen zijn eigen rollen en verantwoordelijkheden heeft, is het belangrijk dat je over je eigen takenpakket heen kijkt en actief meedoet met het team.

Het werkveld

Voor de komende anderhalf/twee jaar zul je voornamelijk werken aan het programma Common ground voor ondergrondse infra (werkveld kabels en leidingen) en de nieuwe ontwikkellijn op het gebied van waarde (zie onder andere in het tunnelprogramma). Daarnaast zul je ook meewerken aan bijvoorbeeld het leertraject Gaasperdammertunnel en het tweede internationale tunnelrenovatiecongres (eind 2020).

De werkplek

Je krijgt een werkplek op ons kantoor in Delft (TU-wijk) waar je alle doordeweekse dagen terechtkunt. Je dient in ieder geval twee dagen per week aanwezig te zijn, waaronder elke maandag. Op andere dagen kun je ervoor kiezen thuis of ergens anders te werken. Flexibiliteit wordt zeer op prijs gesteld: bij voorkeur ben je op alle doordeweekse dagen bereikbaar en beschikbaar voor afspraken of ingelaste overleggen.