Het groeiboek Fabels en feiten bevat welgeteld 82 fabels en 71 feiten over de wet- en regelgeving voor kabels en leidingen. Kent u ze allemaal? Elke dinsdag van 5 oktober 2021 tot 16 november 2021 kon u bij het COB uw kennis testen in de Kwis. Zo kon u (on)waarheden leren herkennen in uw werkveld. 

Elke Kwis ging over een ander hoofdstuk van het groeiboek, zie het schema hieronder. U kon zich inschrijven voor de hele reeks of voor specifieke onderwerpen en kreeg dan een kwartier voor aanvang een mailtje om deel te nemen. Er was altijd een expert aanwezig om extra duiding te geven als dat nodig was.

De Kwis zou geen quiz zijn zonder winnaar! En dat is Peter Hendriks van ProRail! Van harte gefeliciteerd, er is een taart naar je onderweg! Peter was zeker niet de enige die de afgelopen weken elke dinsdag zijn kennis toetste over wet- en regelgeving op het gebied van kabels en leidingen. De Kwis kon rekenen op een trouwe groep enthousiaste deelnemers. De nummers 2 en 3, Wilko van Kruisbergen en Richard Molemaker, ontvangen daarom ook de speciale Kwismastermok. Hartelijk dank voor ieders deelname! Natuurlijk zijn een paar weken Kwiszen niet genoeg om alle fabels de wereld uit te helpen. Het COB gaat hier iets op verzinnen. Alvast uw kennis bijspijkeren? Bekijk dan alle fabels en feiten in ons groeiboek in de zijbalk.

Datum Hoofdstuk
Dinsdag 5 oktober 2021 Algemeen
Dinsdag 12 oktober 2021 Planologie
Dinsdag 19 oktober 2021 Elektriciteit-, gas- en waterregelgeving
Dinsdag 26 oktober 2021 Telecommunicatiewet
Dinsdag 2 november 2021 WIBON
Dinsdag 9 november 2021 Nadeelcompensatie en schadevergoeding
Dinsdag 16 november 2021 Eigendomsverhoudingen

De Kwis met collega’s?

Heeft u de Kwis gemist, maar bent u wel benieuwd naar de kennis van (on)waarheden in wet- en regelgeving rond kabels en leidingen in uw organisatie? Het Kwisteam is in te huren! Neem hiervoor contact op met het COB.