Onderbreking

Het COB-netwerk is een actief netwerk. In de loop der jaren zijn er dan ook talloze interessante projecten uitgevoerd en opgestart, mooie artikelen geschreven en prachtfoto’s gepubliceerd. Een enorme bron van inspiratie, waar u nu op uw gemak doorheen kunt bladeren… op uw tablet, smartphone of pc.

Als COB-participant of geïnteresseerde buitenstaander weet u als geen ander dat ondergronds bouwen een prachtig vakgebied is. Veelzijdig, verrassend, indrukwekkend, nuttig. Maar aangezien de hoogstandjes in principe onder het maaiveld verdwijnen, is de schoonheid vaak lastig uit te leggen. Bij het COB verwijzen we dan naar onze projecten, de website, de Onderbouwing en de Verdieping, waar de bijzondere verrichtingen van het netwerk inderdaad terug te vinden zijn. Dat vonden we echter niet genoeg, we willen de verhalen op een presenteerblaadje aanreiken. We hebben daarom een systeem ontwikkeld dat zulke presenteerblaadjes maakt. We noemen dit concept: de Onderbreking.

De Onderbreking bevat in feite geen nieuwe informatie. Het systeem struint door alle data en stelt automatisch een inspirerend koffietafelboek samen rondom een opgegeven thema. Een digitaal boek, zodat het altijd actueel is en overal via internet is in te zien. Bij het selecteren van de inhoud kijkt het systeem onder meer naar het type informatie en het onderwerp. Hierdoor is een Onderbreking altijd afwisselend, compleet en van hoge kwaliteit.

Via onderstaande links kunt u een Onderbreking genereren over diverse thema’s. Per onderwerp kunt u zo veel boeken maken als u wilt; de inhoud zal steeds nét wat anders zijn. En tegen de tijd dat u alsnog bent uitgelezen, vindt u op de website nieuwe thema’s voor een Onderbreking.