Ook in 2023 worden er weer véél deliverables in het tunnelprogramma verwacht. Om het netwerk daarover te informeren, organiseert het COB op donderdag 25 januari 2024 weer een Tunneldag. Tijdens dit mini-congres worden ook nieuwe projecten gepresenteerd.

In 2021 vond de eerste Tunneldag plaats, toen nog geheel digitaal. In 2024 wordt het een fysiek (mini-)congres bij het COB in Delft. In het plenaire programma krijgt u te horen wat het tunnelprogramma in 2023 heeft opgeleverd en wat u direct kunt toepassen in uw tunnelprojecten en organisatie. Welke stappen zijn genomen en waar staan we nu in het proces richting sneller renoveren, beter beheren en toekomstbestendig bouwen?

In interactieve subsessies kunt u verder de diepte in: praat met de makers, stel uw vragen en denk mee over de implementatie en het programma 2025-2030.

Welke onderwerpen kunt u onder andere verwachten?
De lancering van de groeiboeken Digitalisering en Assetmanagement, de bingokaart voor Leren renoveren, de etalage van de maatregelencatalogus Circulaire tunnels, oplevering van Data voor de tunnelbeheerder en Tunnel in zijn omgeving, de 0.1-versie van de Werkwijzer monitoring boortunnels, de eerste drie PhD-kandidaten voor de civieltechnische ontwikkellijn en een preview van het Evolutiepad naar uniformiteit 4.0. En meer…

Laat u bijpraten en grijp de kans om het tunnelprogramma mede invulling te geven, want alleen gezamenlijk komen we verder.

Aanmelden

Let op: zet na het aanmelden de Tunneldag zelf in uw agenda, want om uw e-mailadres privé te houden, verzenden we geen vergaderverzoek.

"*" geeft vereiste velden aan